♥ S H I N E E ♥
Edit Blog
Thursday, 24 November 2011 | 10:48 pm | 0 comments

assalamualaikum .

rajin aku kan edit blog orang . blog sendiri hodoh bagai . haha , takde lah kan aku saje-II je boring ni . blog yang aku edit tu , blog cousin aku . si Mira . tak lah cantik sangat . tapi aku puas hati , tuan punya blog pun puas hati . teruja dia bila cousin terbaik dia ni tolong dia , hahaha . puihhh ! ^^ ngarut je aku ! okay fine , aku tengah berjinak-II nak edit-II ni . wee ~ blog aku simple , biar tak berat . semak macam first blog aku tu . malas nak update dekat sana . okay lah tu , daripada aku tak update langsung . hehe , kau kena belanja aku baju ben10 tau-II . wakakaka ! sayang kau lah dude . love me too ? i'm so glad . puihh ! hehe .

Labels:


Older Post | Newer Post
Hello!


Hello and welcome to my super blog. Don't rip anything or copy anything here without permission. Please be nice here, i will do so. Wanna know me more? Check out my Page.


Navigations

About Heart Entries

Credits


Template+Header by SarahNizam
Background+Cursor by Nabiyha
Photos by We♥It



Contact Him:First Blog | Second Blog | Facebook