♥ S H I N E E ♥
Damn !
Thursday, 1 December 2011 | 2:22 am | 0 comments

kenapa aku susah nak tidur ni ! damnfuckshit betul ahh . tak kan ahh aku tak boleh lupa kan dia lagi . kenapa dengan aku ni . weyhh fai ! lupa kan dia ahh , kau juga yang buat keputusan macam tu kan ? padan muka kau , terima je lah , jangan nak menyesal pulak . #aku memang bodoh . thanks to meon , wawa and abg fared teman kan fai , chill kan aku . ni nak tidur dah ni . bosan dengan fesbuk . buka je , mesti aku nak pergi dekat wall dia . nak tengok seromantik mana friend fesbuk dia wish dia . aku simpan lagu birthday special tu untuk dia . sampai bila-II .

#i'msosorry .


Labels:


Older Post | Newer Post
Hello!


Hello and welcome to my super blog. Don't rip anything or copy anything here without permission. Please be nice here, i will do so. Wanna know me more? Check out my Page.


Navigations

About Heart Entries

Credits


Template+Header by SarahNizam
Background+Cursor by Nabiyha
Photos by We♥It



Contact Him:First Blog | Second Blog | Facebook